Friday, November 4, 2011

Sibuknya Minggu Ni....

Minggu ni minggu ketiga akhir sebelum nak cuti sekolah. Peperiksaan akhir tahun dah pun selesai..Ha macam-macam la nak buat. Nak semak kertas ujian, nak hantar laporan ke PPD, uruskan murid yang terlibat dengan aktiviti luar, masa ni juga la macam-macam kursus dan aktiviti diadakan, sibuk ngan aktiviti dalam sekolah lagi dan dah kena buat perancangan untuk tahun depan 2012 pulak.. Dah tanggungjawab semua kena buat la, tak da kerja, dok saja tak seronok juga. 

31 Oktober 2011 (Isnin)
Pelancaran Bulan Bahasa, walaupun terlewat dari tarikh sebenar, tapi kami tetap juga buat..Macam-macam aktiviti yang dijalankan dalam seminggu ni, tapi tak sempat nak ambil gambar sebab sibuk sikit nak libatkan diri sepenuhnya.

1 November 2011 (Selasa)
Pertandingan Sofbol Antara Kelas, Pertandingan ni diadakan selama 3 hari yang melibatkan murid tahun 4,5 dan 6.Jalinan dengan Syarikat VICO...
Rezeki murid-murid, disamping mendengar ceramah khasiat minuman keluaran VICO dapat la mereka minuman percuma.  2 November 2011 (Rabu)
7.30 am - Silent Reading for 30 minutes anjuran Scholastic. Program ni dijalankan serentak di sekolah yang terlibat di seluruh negara
  


8.15 am  - Aktiviti Reading is Fun,


12.00 - 3.00 pm - Jamuan Akhir Tahun 6 dan Pengawas Sekolah di Dewan Azlan Shah, Aras 10, Dewan Bandaraya Ipoh.
 3 November 2011 (Khamis)
Final Pertandingan sofbol antara kelas.
4 November 2011 (Jumaat)
Hari Kanak-kanak Peringkat Sekolah. Sambutan ni sepatutnya diadakan pada bulan oktober tetapi disebabkan kekangan masa dan murid sibuk menghadapi peperiksaan sambutan ni ditunda tetapi tetap diadakan untuk meraikan kanak-kanak yang cemerlang kat sekolah aku ni.

No comments:

Post a Comment