Monday, June 30, 2014

Hari Bertemu Waris

26 Jun 2014 (Khamis)
Sesi pagi bermula jam 10.00 pagi
Sesi petang bermula jam 4.00 petang.

Terima kasih kepada semua ibu bapa/ penjaga yang hadir bagi mengetahui tahap pencapaian anak-anak dan bersama untuk membantu meningkatkan prestasi anak-anak ke tahap yang lebih cemerlang. Perbincangan dan permuafakatan dalam menyelesaikan masalah anak-anak bersama, insyaallah akan menjadikan sekolah ini terus berada di tahap yang tinggi. Hanya hubungan kerjasama yang baik dan saling memahami kehendak aspirasi pendidikan negara menjadikan anak-anak dan sekolah kita terus berada di puncak kegemilangan.

Sesi perjumpaan waris Tahun 6 di Dewan Gemilang
Perjumpaan waris Tahun 5

Suasana di Tahun 4
 Sekitar majlis bertemu waris sesi petang yang bermula jam 4 petang. Selesai perbincangan ibu bapa/penjaga dibenarkan pulang bersama anak masing-masing.

Diharapkan sesi perbincangan antara pihak sekolah dan waris akan memberikan panduan dan pemahaman tentang perkembangan dan kepentingan pendidikan dan seterusnya meningkatkan prestasi kecemerlangan anak-anak dan sekolah. 
Tapi sedih jugak la ada ibu bapa yang memang diharapkan untuk hadir berbincang demi kebaikan bersama tak dapat datang.....tak tahu la agaknya sibuk sangat. 
Kalau ada kelapangan di masa lain pihak sekolah amat mengalu-alukan kedatangan mereka.
Terima kasih semua.

No comments:

Post a Comment